06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Országos mérések eredményei

Tanulóink idegen nyelvi mérésének eredményei

2021

2021. május 19-én iskolánk hetvenkilenc 6. és 8. évfolyamos tanulója vett részt az országos idegen nyelvi mérésen, mely olvasott szöveg értését és hallás utáni szövegértést mért. A feladatlapokat iskolánk német és angol szakos tanárai javították.

A tanulók megírt dolgozatainak százalékos kiértékelését az itt található dokumentum tartalmazza.

2020

2020. évben az idegen nyelvi mérések elmaradtak.

2019

2019. május 22-én iskolánk hetvenkilenc 6. és 8. évfolyamos tanulója vett részt az országos idegen nyelvi mérésen, mely olvasott szöveg értését és hallás utáni szövegértést mért. A feladatlapokat iskolánk német és angol szakos tanárai javították.

A tanulók megírt dolgozatainak százalékos kiértékelését az itt található dokumentum tartalmazza.

2018

Iskolánk 6. és 8. osztályos tanulói 2018. május 16-án országos idegen nyelvi mérésen vettek részt angol és német nyelvből, mely olvasott szöveg értését és hallás utáni szövegértést mért. Angol nyelvből 58, német nyelvből 34 tanuló írta meg a felmérést, melyet iskolánk idegen nyelvi tanárai javítottak.

A tanulók megírt dolgozatainak százalékos kiértékelését az itt található dokumentum tartalmazza.

2017

Iskolánk tanulói 2017. május 17-én írták angol és német nyelvből az országos kompetenciamérést, mely idegen nyelvű szövegértést és hallás utáni értést mért. Angol nyelvből 34, német nyelvből 18 tanuló írta meg a felmérést, melyet iskolánk idegen nyelvi tanárai javítottak.

A tanulók megírt dolgozatainak százalékos kiértékelését az alábbi diagramok mutatják:

6.osztály angol nyelv

6. osztály német nyelv

8. osztály angol nyelv

8. osztály német nyelv

 

Az Országos kompetenciamérés eredményei elérhetőek az Oktatási Hivatal oldalán.

Az iskolák eredményeit azok nevére keresve lehet megtalálni, a gyerekekét pedig az úgynevezett tanulói mérési azonosító felhasználásával. Az azonosítót a mérésben részt vevő tanulók a méréskor kézhez kapták, ha elveszett az iskolában kell kérni a pótlását.

A hivatal egy infografikán is bemutatja a rendelkezésre álló adatokat.