06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Kedves Szülők, Pedagógusok, Gyerekek!

Idén is megrendezésre került az iskolai adventi vásár, amin rengeteg gyermek, szülő, pedagógus vett részt! Az iskola idén alakult énekkara meglepetés műsorával, a csúnya pulcsi versennyel, a kézműves teremmel, teaházzal színesített esemény a rossz idő ellenére is jó hangulatot, mosolyt varázsolt sokunk arcára. Hihetetlen szülői támogatásnak köszönhetően még vadpörköltet, palacsintát, vattacukrot is fogyaszthattak a látogatók. Elnézve a gyerekek, szülők lelkesedését az előkészületek, illetve az árusítás során, csak az az egy gondolat fogalmazódott meg bennünk: szerencsések vagyunk!
“Különleges Iskola, különleges közössége!”
Az adventi vásárból 815.000,- forint folyt be, amiből a számítógép terem bútorai kerülnek kicserélése.
Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett az eseményen!

2023.12.04.

Kedves Szülők!

Koller Tamás szülő felajánlására lehetőség van 2023. december 2-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2023. december 20-ig kedvezményes áron, 2 méteres, normand karácsonyfák vásárlásra. A fenyőfák mérete egységes, így a kedvezményes ár is minden fa esetében 10.000,- forint.

Minden nap 17 óra után van lehetőség fenyőfa vásárlásra a Balatonalmádi Váth J. Köz 4. szám alatt. Koller Tamással van lehetőség előzetesen telefonon egyeztetni a 06 30 913 9498-as telefonszámon. Amennyiben szükséges a fa kiszállítása is megoldható.

Koller Tamás felajánlására, minden fenyőfa vásárlásakor 1.000,- forint a Györgyi Dénes Iskoláért Alapítvány részére kerül befizetésre, így kérjük, amennyiben élnek, éltek a kedvezményes fenyőfavásárlás lehetőségével, legyetek kedvesek vásárláskor jelezni, hogy a Györgyi Dénes Iskola szülői köréből érkeztetek.

2023.11.29.


Kedves Szülők!
Örömmel számolunk be arról, hogy a 2022-es évre vonatkozó személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából összesen 938.756,- forint folyt be a Györgyi Dénes Iskoláért Alapítvány részére, így a tavalyi évhez képest sikerült megduplázni az összeget! Nagyon köszönjük minden kedves szülőnek, adózónak, aki gondolt Ránk! Az összeget az Iskola aulájának felújítására fordítjuk, melyre vonatkozó árajánlatok bekérése folyamatban van.
Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy az Alapítvány arculata is hamarosan megújul, így a Györgyi Dénes Iskola honlapján külön linken lesz elérhető az Alapítvány tevékenységével kapcsolatos valamennyi információ folyamatosan aktualizálva. Ezúton is köszönjük Kövecses Anna szülő munkáját, aki az Alapítvány logóját megálmodta és megtervezte!

Nagyon köszönjük dr. Kovács Eszter és Kassay Rita szülőknek a SZJA 1% gyűjtésében és az Alapítvány új arculati elemeinek kialakításában nyújtott segítséget is!


Mester Ferencné - kuratóriumi elnök
Ács Attila - igazgató


 


Milyen volt a “Györgyis” jótékonysági bál?


A szervezők mindent megtettek azért, hogy ez az estély jól sikerüljön! Az előkészületektől kezdve Demetrovics Györgyi fogta össze különböző csatornákon keresztül a szülői csapatot. Az ő kitartásának köszönhető, hogy több évnyi kihagyás után ismét megrendezésre került ez a bál, a kezdetektől fogva hitt az esemény létjogosultságában és sikerében.
Ahogy közeledett az idő, egyre sűrűsödött az információáradat felénk, szülők felé. A nagyfokú érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, minthogy pár nap alatt megteltek a szabad férőhelyek. Végül 180 főre megterített asztal várta a vendégeket. Hadd emeljem ki Kucserka Kati nénit és Somogyi Edinát, akik óriási szerepet vállaltak abban, hogy stílusos légkör fogadjon bennünket. Amikor az ember belépett ebbe a kultikus térbe, mely igen ünnepélyessé öltöztetve várta a közösséget, akkor óhatatlanul elfogta az az érzés, hogy jó itt lenni. Jó döntés volt félretenni mindent a hétköznapi verkliből és kicsit más hangulatba kerülni. Igaz volt ez a szülőkre és a tanárokra egyaránt.
Ács Attila igazgató úr és Demetrovics Györgyi szülői munkaközösség vezető köszöntője után tovább fokozódott az elvarázsoltság érzése, amikor Nagy Zsuzsanna (a Szabó pékség Éva nénijének a lánya) megszólaltatta a hegedűje húrjait és betöltötte a teret annak gyönyörűséges hangjával. Nem kellett sokáig várni, hogy elkezdődjön a vacsora. Nagyon finom és bőséges vendéglátást kaptunk Dimitrisztől (Mélytányér) és kollégáitól. Vacsora után elkezdődött a lazább báli hangulat. Volt szülői táncos előadás, amiből Attila bácsi sem maradhatott ki! Koreográfus, jelmeztervező és jelmezgyártó Kerényi Kriszta volt. Igazi koncert hangulatot teremtett az APPA zenekar, akik nevükhöz híven mind apukák és hobbiból játszanak együtt! Néhány szám erejéig Pribojszki Mátyás is becsatlakozott hozzájuk. Zseniális szájharmonika tudásával erősítette a helyi zenészek, a „györgyis” apukák fergeteges játékát. Közben sok tombolajegy fogyott. Olyan rengeteg nyereményfelajánlás érkezett, hogy jutott ajándék bőven minden asztalhoz. A tombolasorsolás után a táncé volt a főszerep, a zenét DJ. Camorra biztosította. Akinek pedig épp nem volt táncos kedve, az próbára tehette ügyességét a darts tábláknál az Almádi Darts Club jóvoltából. Az estet színesítette a selfie fal nyújtotta lehetőség is. Egyéni és baráti társaságok örökíthettek meg vicces, vidám pillanatokat.
A hajnali 3 órakor végződő bál erősebb közösségé formált bennünket! Erőt adva ahhoz, hogy jövőre újra megszervezzük a jótékonysági bált, mely során összegyűlt összeggel az iskolánkat modernizáljuk, szépítjük!
Köszönjük azok munkáját, akik megszervezték ezt a jó hangulatú estét, akik bármilyen módon részt vettek az elő- és utómunkálatokban. Köszönet jár azoknak is, akik támogatói jegy vásárlásával, tombola felajánlással hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Köszönjük a zenészeknek, dartsosoknak, hogy elfogadták a felkérést és első szóra örömmel jöttek közénk.
A lelki töltekezésen túl pénzügyileg is pozitívan zártuk az estét: a költségek kifizetése után a belépőjegyekből, támogatói jegyekből, tombolajegyekből származó bevételből 1.144.000 forint maradt, amit már átadtunk az iskola alapítványának.
Kőváriné Balogh Edinának köszönjük az élménybeszámolót!

A rendezvényen készült képek iskolánk facebook oldalán megtekinthetőek.
2023.10.19.