06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Diáksportos elismerések
December 14-én a veszprémi Simonyi Zsigmond Általános Iskolában tartották meg a hagyományos diáksportos évzáró ünnepséget. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Diáksport Szövetség és a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület szervezésében megtartott eseményen az elmúlt tanévben országos szintű eredményt elérő diáksportolókat és a diáksport területén sikeresen dolgozó testnevelőket, edzőket, sportvezetőket jutalmazták.

Balatonalmádiból Bokros Csenge, a Györgyi Dénes Általános Iskola 6. osztályos tanulója vehetett át jutalmat. Cseng
Tovább »»»
Tanulmányi versenyek 2015
Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulón elért eredmények (2015.október 16):

3. helyezett a 3. osztályosokból álló Kisokosok csapata.

Tagjai: Gáspár Bence, Göde Petra, Körmendi György Imre, Marton Ildikó,

felkészítő tanár: Kucserkáné Moravcsik Katalin

6. helyezett a 7. osztályos A titokzatos TMSZA csapata.
Tovább »»»
A CIMBORA kirándulás
Izgatottan gyülekeztünk az iskola udvarán. Mindenki nagyon várta a kirándulást. Az út nem tűnt hosszúnak. Az első megálló Budán a Mesemúzeum volt. Először óriás társasjátékot játszottunk. Azután három termen mentünk keresztül: üveghegy, erdő, palota. Kedvencünk az erdő teremben egy nagy fa volt. Azon volt egy griffmadárfészek és egy átjáró a palotába. A múzeum után átmentünk Pestre a Petőfi Irodalmi Múzeumba. Ott karácsonyi díszeket készítettünk. Egy elegáns étteremben ebédeltünk. Ebéd közben vicces, zenés műsort láthattunk. Utána befejeztük a karácsonyi díszek készítését. Ezután meghallgattuk a Gárdonyi Zoltán kamarazenekar koncertjét. Fáradtan, de élményekkel telve hagytuk el a kivilágított Budapestet.
Tovább »»»
„KockaKobak” Országos Matematikaverseny
A „KockaKobak” Országos Matematikaversenyre iskolánkból 41 tanuló (3- 8. osztályig) jelentkezett. Az első forduló november 26- án 9 régióban tartották, ahol speciális felépítésű feleletfüggő labirintus tesztet kellett a versenyzőknek kitölteni. Diákjaink sikeresen szerepeltek a Közép-Dunántúli régióban:
Tovább »»»
<< < ... 98 99 100 101 102 ... > >>