06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Bolyai matematika és magyar nyelv versenyeredmények
A Bolyai Matematika Csapatverseny 2015-ben tizenkettedik alkalommal került megrendezésre. A rendkívül népszerű és nívós szaktárgyi versenyre az idei esztendőben több mint 41.000 diák nevezett. Veszprém megyében 223 csapat mérte össze tudását. A négyfős csapatok Veszprémben (két helyszínen), Ajkán, Tapolcán és Pápán oldották meg a feladatsorokat. A kategóriák legjobbjait hívták meg a megyei eredményhirdetésre. Ez a gyakorlatban az 1-6. helyezést elért csapatokat jelentette.
Tovább »»»
Novemberi „györgyis” sporteredmények
A novemberi tavaszias időjárás lehetővé tette, hogy az októberben a csapadékos idő miatt elmaradt felső tagozatos (III. és IV. korcsoport) labdarúgó diákolimpiai mérkőzéseket bepótoljuk.
Az 5-6. osztályosok Alsóörsön, míg a 7-8. osztályos csapatok a vörösberényi új műfüves pályán mérhették össze tudásukat.
Tovább »»»
Elkészült iskolán Facebook oldala!
Plusz információkért, még több képért látogasd meg iskolánk Facebook oldalát!
facebook.gyorgyiiskola.hu

Jó szórakozást!
Tovább »»»
Bastien és Bastienne
Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész javasolta 1975-ben, hogy október 1-jén tartsák a Zene Világnapját, legyen ez az a nap, amelynek főszereplője a zene. Ebből az alkalomból idén a Györgyi Dénes Általános Iskola tanulói operaelőadáson vehettek részt az Almádi Zeneiskoláért Alapítvány szervezésében, Balatonalmádi Város Önkormányzatának és a Magyar Művészeti Akadémiának a támogatásával.
Tovább »»»
<< < ... 107 108 109 110 111 > >>