06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

A CIMBORA kirándulás
Izgatottan gyülekeztünk az iskola udvarán. Mindenki nagyon várta a kirándulást. Az út nem tűnt hosszúnak. Az első megálló Budán a Mesemúzeum volt. Először óriás társasjátékot játszottunk. Azután három termen mentünk keresztül: üveghegy, erdő, palota. Kedvencünk az erdő teremben egy nagy fa volt. Azon volt egy griffmadárfészek és egy átjáró a palotába. A múzeum után átmentünk Pestre a Petőfi Irodalmi Múzeumba. Ott karácsonyi díszeket készítettünk. Egy elegáns étteremben ebédeltünk. Ebéd közben vicces, zenés műsort láthattunk. Utána befejeztük a karácsonyi díszek készítését. Ezután meghallgattuk a Gárdonyi Zoltán kamarazenekar koncertjét. Fáradtan, de élményekkel telve hagytuk el a kivilágított Budapestet.
Tovább »»»
„KockaKobak” Országos Matematikaverseny
A „KockaKobak” Országos Matematikaversenyre iskolánkból 41 tanuló (3- 8. osztályig) jelentkezett. Az első forduló november 26- án 9 régióban tartották, ahol speciális felépítésű feleletfüggő labirintus tesztet kellett a versenyzőknek kitölteni. Diákjaink sikeresen szerepeltek a Közép-Dunántúli régióban:
Tovább »»»
Megyei diákolimpiai győzelem a Játékos sor- és váltóversenyen
A diákolimpiai játékos sor – és váltóverseny körzeti fordulóján, iskolánk alsó tagozatos tanulói nagy fölénnyel -az előző évekhez hasonlóan- első helyezést értek el, így továbbjutottak a megyei versenyre, amit a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület iskolánk tornacsarnokában rendezett meg. A megyei döntőn -népes szülői buzdítás közepette- öt iskola csapata mérte össze tudását az ügyességet, gyorsaságot, kitartást és figyelmet igénylő versenyszámokban. A megyei döntő óriási izgalmak közepette a házigazda Györgyi Dénes Általános Iskola csapatának győzelmével zárult, megelőzve a csopaki és a herendi iskolák együtteseit. Ez azt jelenti, hogy iskolánk csapata ismét kijutott az országos versenyre, amit január végén Szombathelyen rendeznek meg.
Tovább »»»
Kiváló kulturális tevékenységért díj
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Humán Bizottsága minden év decemberében megjutalmazza azokat a tanulókat, akik példamutató iskolai teljesítményük mellett a művészet valamely ágában, ágaiban is kiemelkedő eredményeket éretek el. 2015-ben iskolánkból Rézmüves Miklós 7. b osztályos tanuló részesült elismerésben.


Miklós a Györgyi Dénes Iskola 7/b osztályos tanulója.
Kitartóan, szorgalmasan, pontosan végzi iskolai feladatait, érdeklődése sok mindenre kiterjed.
Reálisan látja az iskolai élet adott helyzeteit és a világ dolgait, értékítélete megbízható. Határozott véleménye van, melyet mindig kifejezésre juttat, ezáltal segíti és színesíti a tanórák lendületes haladását.
A közösség életében tevékenyen részt vállal, önként jelentkezik különböző feladatok elvégzésére, vállalásait pontosan teljesíti.
Tovább »»»
<< < ... 125 126 127 128 129 ... > >>