06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Bastien és Bastienne
Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész javasolta 1975-ben, hogy október 1-jén tartsák a Zene Világnapját, legyen ez az a nap, amelynek főszereplője a zene. Ebből az alkalomból idén a Györgyi Dénes Általános Iskola tanulói operaelőadáson vehettek részt az Almádi Zeneiskoláért Alapítvány szervezésében, Balatonalmádi Város Önkormányzatának és a Magyar Művészeti Akadémiának a támogatásával.
Tovább »»»
Mert szeretünk olvasni, játszani, felfedezni!
Ezért is örültünk, hogy ismét egy tartalmas KÖNYVTÁRI HÉT programjainak lehettünk részesei.

A könyvfaló olvasópályázat beindításával kezdődött a sorozat. Jó tudni, hogy ebben a gépesített világban egyre több gyermek olvas és ajánlja, bíztatja, serkenti példájuk követésére a többieket is.

A gyermekek körében ismert és olvasott alkotóként érkezett hozzánk Jeney Zoltán. Az író-olvasó találkozóra megtelt a PKKK nagyterme, melynek falait a könyvek ihlette rajzok (4. o) tették hangulatossá. A rövid bemutatkozás után néhány részlet felvillantásával tette a szerző kíváncsivá azokat a gyermekeket is, akik még nem olvasták a könyveit.
Tovább »»»
Iskolagyümölcs beszállítója a 2015/2016-os tanévben a Vega-Ház Kft.
Tovább »»»
Sportsikerek a Györgyi Dénes Iskolában
HorgonySzép eredményekkel és csillogó érmekkel zárták iskolánk tanulói az őszi idény atlétika versenyeit. A Köztársaság Kupa népes mezőnye jó alkalmat jelentett a veszprémi iskolákkal való megmérettetésre. A mintegy 25 iskolát felvonultató verseny, számunkra is meglepő, örömteli eredménnyel zárult, hiszen a vidéki iskolák csapatversenyében a dobogó 3. fokára állhattunk fel.
Tovább »»»
<< < ... 127 128 129 130 131