06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

foci Diákolimpia

A legnagyobbaknál (IV. korcsoport) a tavaszi fordulóval befejeződtek a labdarúgás Diákolimpia körzeti eseményei, kialakult a végső sorrend. Hétfőn a lányok mérkőzéseire került sor, kedden és pénteken a fiúk játszottak.
A lányok mezőnyében –az őszi lebonyolításhoz hasonlóan- két körzet (Balatonalmádi és Várpalota) négy csapata (Irinyi iskola, Vörösberényi iskola, Inotai iskola, Györgyi iskola) mérkőzött meg egymással. Lányaink az őszi és a tavaszi mérkőzések alapján első helyen végeztek, így továbbjutottak a vármegyei döntőbe.
A IV. korcsoportos fiúk mezőnyében hat csapat indult a körzetben. Kedden az őszi selejtező mérkőzések visszavágóira került sor, majd pénteken a körzeti döntőbe jutott négy csapat döntötte el a végső sorrendet. Csapatunk a csoportjából első helyen jutott tovább a pénteki körzeti fináléba, ahol az elődöntőben a Litéri Református Általános Iskola csapatát, míg a döntőbe a fűzfői Irinyi iskola csapatát sikerült legyőzni. Így fiú csapatunk is továbbjutott a vármegyei döntőbe.
Gratulálunk mindkét csapatunknak!
2024.03.24.