06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Sporthírek

Futsal diákolimpiai
A Balatonalmádi Diáksport Bizottság a futsal (teremlabdarúgás) diákolimpia körzeti döntőjét január elején az alsóörsi sportcsarnokban rendezte meg. A Györgyi iskola csapata az elődöntőben a házigazda alsóörsi csapatot, a döntőben a balatonkenesei iskola csapatát győzte le, ezzel körzeti diákolimpiai bajnok lett, így továbbjutott a balatonfüredi megyei döntőbe.
Tovább »»»
Diákolimpiai sporteredmények
Októberben folytatódtak a körzeti diákolimpiai sportversenyek, amiken a „györgyis” diákok szép eredményeket értek el.
Csillogó érmekkel zárták iskolánk tanulói a körzeti diákolimpia mezei futóversenyét, amin a térség hat általános iskola diákjai, négy korcsoportban álltak rajthoz. A versenyen a lányok és a fiúk külön futamokban mérték össze kitartásukat, alapálló-képességüket. A versenyen külön értékelték az 5 fős csapatokat és az egyéni verseny...
Tovább »»»
Atlétikai Diákolimpia körzeti verseny
Kiemelkedően szerepeltek diákjaink az atlétika diákolimpia körzeti versenyen. Mind a hat csapatunk! (II.-III.-IV. korcsoport fiú és leány csapatok) első helyezést ért el, így továbbjutottak a megyei versenyre. Egyéni összetettben is szép sikereket értek el iskolánk tanulói: II. kcs. -ban lányoknál 1. Csempesz Lara, 2. Udvardy Luca, 3. Kurucz Luca. II. kcs. fiúk: 1. Frey Barna, 2. Kiss Barnabás, 3. Fazekas Máté. III. kcs. lányoknál: 1. Gyüre Sarolta, 2. Domokos Dia. III. kcs. fiúk: 1. Fazekas Gergő, 3. Forgács Benedek. IV. kcs. lányok: 1. Mistina Fanni, 3. Peringer Bianka. Fiúknál: 1. Sánta Kornél, 2. Schalbert Artúr. GRATULÁLUNK!!!
Tovább »»»
Iskolai "Bozsik"-program
A labdarúgás intézményi Bozsik-programban a Györgyi Dénes Általános Iskola három korcsoportban vesz részt a küzdelmekben, ahol főként veszprémi iskolák csapataival mérhetik össze tudásukat a gyerekek. A téli fordulók alapján az I. korcsoportban a 3., a II. korcsoportban az 1. helyen végzett a „györgyis” csapat. A III. korcsoportos fiúk a csoportjukból pontveszteség nélkül jutottak be a márciusi döntőbe.
Eredmények: I. korcsoport: Györgyi Isk.-Simonyi Isk. (Vp.) 3:0, Györgyi Isk.-Botev Isk. (Vp.) 5:2, Györgyi Isk.- Kossuth Isk. (Vp.) 4:2 Györgyi Isk.-Báthory (Vp.) 2:3,
II. korcsopor: Györgyi Isk.-Szilágyi Isk. (Vp.) 8:1, Györgyi Isk.- Alsóörs 18:0, Györgyi Isk.- Báthory (Vp.) 2:2.

Tovább »»»
<< < ... 21 22 23 24 25 > >>