06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Sporthírek

Megyei diákolimpiai győzelem a Játékos sor- és váltóversenyen
A diákolimpiai játékos sor – és váltóverseny körzeti fordulóján, iskolánk alsó tagozatos tanulói nagy fölénnyel -az előző évekhez hasonlóan- első helyezést értek el, így továbbjutottak a megyei versenyre, amit a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület iskolánk tornacsarnokában rendezett meg. A megyei döntőn -népes szülői buzdítás közepette- öt iskola csapata mérte össze tudását az ügyességet, gyorsaságot, kitartást és figyelmet igénylő versenyszámokban. A megyei döntő óriási izgalmak közepette a házigazda Györgyi Dénes Általános Iskola csapatának győzelmével zárult, megelőzve a csopaki és a herendi iskolák együtteseit. Ez azt jelenti, hogy iskolánk csapata ismét kijutott az országos versenyre, amit január végén Szombathelyen rendeznek meg.
Tovább »»»
Novemberi „györgyis” sporteredmények
A novemberi tavaszias időjárás lehetővé tette, hogy az októberben a csapadékos idő miatt elmaradt felső tagozatos (III. és IV. korcsoport) labdarúgó diákolimpiai mérkőzéseket bepótoljuk.
Az 5-6. osztályosok Alsóörsön, míg a 7-8. osztályos csapatok a vörösberényi új műfüves pályán mérhették össze tudásukat.
Tovább »»»
Sportsikerek a Györgyi Dénes Iskolában
HorgonySzép eredményekkel és csillogó érmekkel zárták iskolánk tanulói az őszi idény atlétika versenyeit. A Köztársaság Kupa népes mezőnye jó alkalmat jelentett a veszprémi iskolákkal való megmérettetésre. A mintegy 25 iskolát felvonultató verseny, számunkra is meglepő, örömteli eredménnyel zárult, hiszen a vidéki iskolák csapatversenyében a dobogó 3. fokára állhattunk fel.
Tovább »»»
<< < ... 24 25 26 27 28