06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Farsang

Negyedikes szemmel az alsós farsangról

Minden évben nagyon vártuk a farsangot, ez idén sem volt másként. A bált 2016. február 6-án tartottuk az iskolánk tornatermében.

A mulatságot a zeneiskolások dala és az elsősök verse indította. Majd ezt követően elkezdődött a zene, a kezek magasba emelkedtek, a tanító nénik felvonultak a parkettre. Nagyon éveztük a vidám, táncos produkciójukat. Jót mulattunk előadásukon.

Ezután következett a jelmezes felvonulás. Kategóriánként vonultunk fel (Állatok-növények, Mesehősök, Star Wars, Hercegek-királyok, Foglalkozások-sportolók, Egyéb). Nagyon ötletes jelmezeket láthattunk pl.:Rubik-kocka, Mackó sajt, Piroska, Busó, A láthatatlan ember. A bemutatkozás után tánc, limbo következett, majd eszem-iszommal, dínom-dánommal folytatódott a bál. A várva várt tombola-sorsolásra fél hatkor került sor, ahol rengeteg nyeremény került kiosztásra. A discoban mindenki ropta, ahogy mi is. A mulatság végén a tánctérről felrohanva megtámadtuk a büfét.

Mindenki nagyon jól érezte magát. Kár, hogy nekünk ez volt az utolsó alsós farsangunk, ugyanakkor már most várjuk az első felső tagozatos farsangunkat.

A negyedikes magyar szakkörösök.