06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Jótékonysági bál a Györgyiben

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervezett jótékonysági bált a Györgyi Dénes Általános Iskola, melynek célja egy külső játéktér kialakítása az iskolaudvar területén. A rendezvény helyszínét a Pannónia Kulturális Központ biztosította, melynek elegáns őszies hangulatú dekorációja már a szervezők kezét dícséri.
Az estet Fábián László egykori, és Ács Attila az iskola jelenlegi igazgatója nyitotta meg közösen. Ünnepi műsorszámokról Pató Bálint, az intézmény már elballagott növendéke, és a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió táncosai gondoskodtak.
A vacsorát a Zóna étterem szolgáltatta, míg a finom desszerteket a szülők készítették.
A bál hivatalos megnyitója után a tavalyról megismert, idénre már öt főre bővült Party Maffia együttes zenélt, hamar táncba víve a nagyon is lelkes közönséget. Csak két nagyobb szünetre ült le a “nagyérdemű”: míg meghallgatták a tanárok humoros dalelőadását, és a tombolasorsolás idejére. Csak a hajnali órákban ért véget a mulatság, habár egy kis túlzással élve talán másnap hajnalig is kitartott volna, ha az a táncos lábú szülőkön és tanárokon múlik.
Az estély ismét nagyon jó hangulatú rendezvényre sikerült, ahol jól érezhette magát minden pedagógus, szülő és vendég. Köszönet érte mindenkinek, aki felajánlásokat tett tombolaajándék formájában, vagy támogatói jegy vásárlásával. Köszönetet érdemelnek azok az emberek is, akik dolgoztak azért, hogy ez az est megvalósuljon, külön kiemelve itt Szirácky Valériát, a Szülői Munkaközösség elnökét, aki összefogta a szálakat, s ahogy mondani szokás nélküle nem jöhetett volna létre…
Bebizonyosodott újra, hogy a közösségnek ereje van, amellyel igazán nemes célokat is el lehet érni, és ha már csak ezt a példát át tudjuk adni gyermekeinknek, nem volt hiába ez a kezdeményezés sem.
Amennyiben valaki szeretné támogatni még a játéktér kialakítását, annak önzetlen felajánlását a Györgyi Dénes Általános Iskola alapítványának számlaszámára (11748083-20016227) továbbra is várják.