06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Köszönet

Nagy sikerrel zajlott le a Györgyi Dénes Általános Iskola hagyományos jótékonysági szülői bálja november 16-án.

Nem kis érdeklődés fogadta az eseményt, mely már negyedszerre került megrendezésre 2016 óta, hiszen 183 belépőjegy kelt el, ami igencsak felülmúlta az előző évek vendégszámát. A szervezők persze mindent meg is tettek, hogy a jelenlévők maximálisan jól érezzék magukat, az amúgy is gyönyörű Magtár Rendezvényhelyszín földszintjét hangulatos őszi dekorációval tették ünnepibbé. Ács Attila igazgató, mint a bal házigazdája mellett Fábián László az iskola nyugdíjazott igazgatója, Sziráczky Valéria Szülői Munkaközösség elnöke és dr. Kepli Lajos a város polgármestere is köszöntötte a vendégeket. Humoros prózai előadással alapozta meg a jó hangulatot az iskola két növendéke, majd egy kis keleti varázst csempészett a Yildizlar hastánccsoport az estélybe.

Az ízletes vacsoráról a Mélytányér étterem gondoskodott, a desszertekről pedig sütésben jártas anyukák, akik finom házi készítésű süteményekkel pakolták tele a svédasztalt.

Sakk Matt Company együttes volt az idén a hangulatfelelős, akik a széles repertoárukkal sokakat meggyőzött és a táncparkettre szólított. Ha valaki mégsem találta meg azt a bizonyos fényes fekete lakkcipőjét, annak alternatíva volt az előtérben megrendezett bor rulett játék, melyet egy kreatív „hegy leve” kedvelő apuka talált ki. Persze lehetett szülőtársakkal, tanárokkal ismerkedni, beszélgetni is a visszafogottabb vendégeknek, megvitathatták kötetlenebb formában gyermekeik előmenetelét vagy kevésbé szerencsés esetben elő nem menetelét...

Véleményem szerint minden Györgyis bál egyik fénypontja a „bátor” tanárokból és szülőkből álló tánccsapatának produkciója, amely most sem nélkülözött játékosságot, humort és iskolaigazgatót!

Ahogy az előző években, úgy az idén sem maradhatott el a tombola, sok értékes nyeremény került kihúzásra, a szerencsésebbek akár több ajándékkal gazdagabban térhettek haza, akiknek viszont nem termett babér, azokat talán az ötödik bálon kárpótolja a sors.

A hajnali háromig tartó vigasságon mindenki jól érezhette magát ki- ki a temperamentuma szerint.

A bál bevételéből mely adódott a báli belépők, támogatói jegyek-, illetve tombolajegyek vásárlásából az iskola udvarának fejlesztése folytatódik tovább. A munkálatok az utóbbi hetekben el is kezdődtek, így az ország -szerintem- egyik legszebb helyén lévő iskolája még élhetőbb- vonzóbb lesz a diákjai számára. Ez nem kis cél, hiszen ebben az oktatási formában töltik el a legtöbb évüket a gyerekek, legyen ez minél önfeledtebb és boldogabb.

A szervezésben oroszlánrésze volt a Szülői Munkaközösségnek, különösen Sziráczky Valinak és Földi Angélának, de nagy köszönet és hála minden tanári, szülői segítőnek, támogatónak, felajánlónak, akik bármilyen módon hozzájárultak a jótékony célhoz!

Nagy Veronika

szülő

Támogatók és segítők listája:

Balatonalmádi Önkormányzata és Balatonalmádi Városgondnokság mely biztosította a helyszínt a bálhoz, és segítségükre volt az előkészületekben.

Városunk vezetése és képviselőink anyagi támogatását köszönjük.

Mélytányér biztosította a kedvezményes vacsorát

Kerényi Krisztina koreografálta és segítette a szülő-tanár táncos program létrejöttét.

Borrulett kiegészítő program Czompó Gábor és Szűcs Attila felajánlásával növelte az est sikerét.

Angyalok műhelye biztosította a dekorációt.

Dankó Hajnalka és Székely Judit készítette el a terem, és az asztalok dekorációs elemeit, és díszítette fel a rendezvényt.

DESSZEReTlek műhely közreműködését.

Impressionart Szebényi Éva fotós örökítette meg az est pillanatait.

YILDIZLAR hastánccsoport műsorával jó hangulatot varázsolt.

Fabó Péter felajánlásával Berill reklám stúdió készítette a táncos kellékeket.

Gép-Bau Trans Kovács Dávid Bence segített a rendezvénykellékek fuvarozásában

Szecsődi Andrea felajánlásával biztosította az estére a díjmentes kávézási lehetőséget,

Iskolánk tanulói Papp Sára és Sipos Hanna Róza mesés előadással készült a bálra.

Ezen kívül szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítségükkel, értékes tombolatárgy felajánlásukkal, támogató jegy vásárlásával, sütemények készítésével biztosították a bál sikerét, és hozzájárultak a közös cél eléréséhez.