06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Bronzérem az országos elődöntőn

A Diákolimpia Játékos Sportversenyen iskolánk alsó tagozatosai versenyeznek, ahol 20 különböző akadálypályát a legapróbb részletekig megtanulva teszik próbára gyorsaságukat és ügyességüket. Legyen az szekrényen átjutás, alagútban csúszás-mászás, labdavezetés, átadások.
A megyei fordulót már hagyományosan iskolánk rendezte, ahol a hangulatra idén sem lehetett panasz, a társak szurkolása példaértékű volt. Veszprém megye legeredményesebb csapataként továbbjutottunk.
A szombathelyi regionális döntőn három megye – Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém – döntőjének első és második helyezettjei találkoztak. A tavalyi országos bajnokkal és a második helyezettel próbálta iskolánk csapata tartani a lépést, idén már sikerült beleszólnunk a rivalizálásba, három versenyszámban is sikerült 2. helyen végeznünk a 10-ből. A szülők támogatása, biztatása, de leginkább a hangja, sokat jelentett a mindenre elszánt versenyzőinknek. Gratulálunk az érmet érő 3. helyezéshez!
A Györgyi Dénes Általános Iskola kerete: Győrffy Botond, Erdei Péter, Jeszenszky Balázs, Rasovszky Csepke, Bécsy Dorottya, Lőrincz Jáde, Óvári Csenge, Sipos Hanna, Jeszenszky Emese, Fazekas Áron, Toskosz Nikosz, Szabó Zsombor, Bató Medox, Erdei Julianna, Negro Veronika, Verestoy Borbála, Tamás Endre, Szántód Zénó, Molnár Hunor, Kovács Péter.
Felkészítő tanárok: Dobos Ivett, Imrei Kata