06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Igazgatói tájékoztató

Az EMMI 2020. március 11-i, koronavírussal kapcsolatos tájékoztatója alapján a következőkről tájékoztatom a Györgyi Dénes Általános Iskolával kapcsolatban állókat:

  • Március 12-től minden úszás óra helyett testnevelés órát tartunk.
  • Elmarad a március 19-re meghirdetett Suliváró program.
  • Bizonytalan ideig elmaradnak a nem helyben rendezett (házi) tanulmányi és sportversenyek, a bábszínházi, színházi és filharmónia előadások.
  • A Lázár Ervin programot határozatlan ideig felfüggesztették.
  • Minden tanulmányi kirándulás, erdei iskola szervezése bizonytalan ideig felfüggesztésre kerül.
  • Elmaradnak a zárt helyen 100 főnél több személynek tartott rendezvények, ünnepségek.

Kérjük, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Aki bármilyen módon, itthon, vagy külföldön kapcsolatba kerülhetett fertőzött személlyel, maradjon otthon, és haladéktalanul hívja fel a háziorvosát.

Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy az iskola tanulóin és dolgozóin kívül csak rendkívül indokolt esetben lépjenek be az iskola épületébe.

A fentiek visszavonásig, módosításig lesznek érvényben.

2020.03.12.

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermekek megfelelő ellátása érdekében kérjük Önöket, hogy külföldi tartózkodás esetén, a fertőzéssel érintett területről hazaérkező diákjaink maradjanak távol az iskolai közösségtől két hétig (igazolt távollétnek számít).

Kérjük ebben a tizennégy napban a gyermekük egészségi állapotát fokozottan kísérjék figyelemmel. Amennyiben a gyermek ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.

Amennyiben külföldi utazást terveznek, arról minden esetben előzetesen értesítsék az iskolát.

Közeli hozzátartozó külföldi tartózkodása esetén is kérjük az iskolával történő egyeztetést.

A lezárt települések listájáról a Zöld számon 06 80/ 277-455 vagy a 06-80/277-456, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet tájékozódni: www.nnk.gov.hu

A hivatalos kormányzati tájékoztató oldal, ahol a vírussal kapcsolatos aktualítások, a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló információk megtalálhatóak: koronavírus.gov.hu

Együttműködésüket köszönöm.

2020.03.09.

Ács Attila

intézményvezető