06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

TÁJÉKOZTATÁS!

Kedves Szülők!
Az új tantermen kívüli digitális munkarend értelmében a tanulóknak tilos az intézmény oktatási célú látogatása.
Abban az esetben, ha a kialakult járványra tekintettel a szülő munkahelyén nélkülözhetetlen, akkor gyermeke számára kiscsoportos felügyeletet biztosítunk, amely alatt oktatásban nem részesülhet.
Igényüket indoklással az iskola@gyorgyiiskola.hu e-mail címre szíveskedjenek elküldeni!
Kérjük a kedves szülőket, hogy ezzel a lehetőséggel csak indokolt esetben éljenek!
Tisztelettel: Ács Attila igazgató

2020.03.15.

Kedves Szülők!
A közétkeztetéssel kapcsolatban felmérést végzünk.
Aki közétkeztetésre igényt tart, az a Zóna étteremben veheti igénybe előre csomagolt formában, amit az étteremben nem szabad elfogyasztani.
Mivel az egyszer használatos dobozt ki kell fizetni, ezért ez 50-55 forint plusz költséget jelent dobozonként.
Tízórait és uzsonnát nem tudunk biztosítani.
Aki igénybe szeretné venni az ebédet, az március 16-án (hétfőn) 16 óráig kérheti Major Anna-Máriánál, telefonszám: 20/550-2610.
Javasoljuk a járványügyi helyzetre tekintettel, hogy csak szükség esetén éljenek a közétkeztetés lehetőségével!
Tisztelettel: Ács Attila igazgató

2020.03.15.

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulóink!
Az iskolában maradt tanszereket, felszereléseket vasárnap (március 15.) 14-17 óra között lehet elvinni. Az osztálytermeket Szabó János gondnokkal fogjuk kinyitni. Kérek mindenkit, hogy lehetőleg ne csoportosan érkezzenek.
A holnapi nap folyamán megpróbálunk felkészülni a március 16-tól életbe lépő tantermen kívüli digitális munkarendre. Ugyanakkor jelzem, hogy nem kell megijedni, nem kell kétségbe esni, ha esetleg hétfőn még nem tudunk tananyagot küldeni. Azon leszünk, hogy -az Oktatási Hivatal általi ajánlásoknak megfelelve- gördülékenyen, minden szereplő (tanuló, szülő, pedagógus) megelégedésére, minél hamarabb tudjuk az új helyzetet kezelni. Az új típusú kapcsolattartás kialakulásáig mindenkitől türelmet kérek.
Kérem, hogy továbbra is figyeljék az iskola elérhetőségeit (honlap, facebook-oldal, Kréta felület).
Ács Attila, igazgató

2020.03.14.

A koronavírus elleni védekezés keretében, Miniszterelnök Úr tegnap esti bejelentésének megfelelően 2020. 03.16-ától, hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, új oktatási munkarend, úgynevezett tantermen kívüli digitális munkarend lesz érvényben. A pedagógusok online módon saját vagy az iskolai eszközöket használva juttatják majd el a tananyagokat a tanulóknak. További híreket, információkat, részleteket igyekszünk folyamatosan közölni a Szülőkkel, Tanulóinkkal. Addig is mindenkitől türelmet, fegyelmezettséget, összefogást és egymásra való odafigyelést kérek.
Ács Attila, igazgató

2020.03.14.