06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Ballagás a Györgyi iskolában

Az idei ballagási ünnepély -a tanévzárókhoz hasonlóan- rendhagyó módon, szűkebb körben került megrendezésre. Június 20-án, szombaton az iskolaudvaron a ballagó 8. osztályos tanulókon kívül néhány 7. osztályos diák, pedagógusok, illetve a ballagó gyerekek szűkebb családja vett részt. A végzős tanulók utoljára együtt körbeballagtak az iskola épületében, majd az iskolaudvaron először a 7. osztályosok nevében Göde Petra és Tarnavölgyi Lili búcsúzott. Ezt követően Németh Lili és Geréd László ballagó 8. osztályos tanulók mondták el búcsúgondolataikat. Ács Attila igazgató beszédét követően –a hagyományoknak megfelelően- a 7. osztályosok átvették az iskola zászlaját.
Az ünnepség végén –az alsóbb évfolyamokhoz hasonlóan- a kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulók könyvjutalmat vehettek át.
A”Mesemadár-műhely” idei díjazottjai, Tóth Enikő, Kovács Noémi és Zöld Olívia Szirbek Szílvia tanárnőtől vehettek át elismerést.
A Györgyi Dénes Általános Iskola Kiváló Növendéke díjat az idei esztendőben Németh Lili, Csontos Tamás és Geréd László tanulók érdemelték ki. Ők a nyolc év alatt végig kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedhettek, illetve tanulmányi- és sportversenyeken is eredményesen képviselték az iskolát, közösségi munkájuk is példaértékű volt. GRATULÁLUNK!
„Kedves Ballagó Diákjaink! Legyetek boldog, vidám, SZORGALMAS fiatalok, a középiskolás évekre minden jót kívánunk Nektek. Isten veletek.”

A ballagási ünnepélyen készült képek iskolánk facebook oldalán megtekinthetőek.