06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Digitális munkarend!

Kedves Szülők! Kedves felső tagozatos Tanulóink!
A felső tagozatos tanulók részére engedélyezett tantermen kívüli digitális munkarend ideje 2020.11.11 - 11.18-ig tart, az első tanítási nap a 8. a osztály kivételével 2020.11.19. (csütörtök). A 8.a osztályos tanulók csak 2020.11.20-án (pénteken) jöhetnek iskolába.

2020.11.17.

Kedves Szülők! Kedves felső tagozatos Tanulóink!
Iskolánkban az elmúlt napokban több kollégánál mutatták ki a koronavírusfertőzést, illetve több pedagógus hiányzik egyéb betegség miatt. Összesen 7 felsőben tanító tanárt kell helyettesíteni, ami egyre nehezebben oldható meg. Az alsó tagozatban az oktatás-nevelés viszonylag még zavartalanul működik, ugyanakkor a hiányzó felsős kollégák óráinak nagy részét az alsós tanítónénik tartották meg.
Mindenki tisztában van vele, az alsó tagozatos osztályok iskolában történő oktatása fontos, náluk nehezen kivitelezhető az otthoni tanulás. Szeretnénk, hogy az alsó tagozatos osztályokban továbbra is zavartalanul működne a hagyományos tanítás. Ezért az iskola vezetése kérvényezte a Fenntartónál, hogy a felső tagozatban az elkövetkező egy hét időtartama alatt tantermen kívüli digitális munkarendben történjen tovább az oktatás. Az EMMI a leírt indokokat elfogadta, így elrendelte iskolánkban 2020. november 11-18-ig a tantermen kívüli digitális munkarendet a felső tagozatos osztályokban.
November 11-től, szerdától minden felső tagozatos osztály – a tavaszi időszakhoz hasonlóan- digitális formában a Kréta felületen kapja a tanulnivalót.
Természetesen, azok a szülők, akik nem tudják megoldani gyermekük otthontartását, –indokolt esetben- kérhetik felügyeletüket. Ez esetben az iskola e-mail címén (iskola@gyorgyiiskola) szerda (nov. 11.) 7.30-ig jelezzék, hogy élni kívánnak ezzel a lehetőséggel.

Közös érdekünk, hogy ezt a nehéz időszakot –lehetőleg- egészségesen átvészeljük. Kérem a Szülők támogató megértését, fentiek tudomásulvételét.

Üdvözlettel: Ács Attila, igazgató

2020.11.10.