06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Közlekedési - és sportnap

Iskolánk ebben az évben, szeptember 24-én tartotta a közlekedési napot, melyet a sportnappal kötöttünk össze.
Alsó tagozatos diákjaink egy séta keretében megfigyelték a közlekedési táblákat. Alkalmazhatták az elméletben megszerzett tudásukat. A túra befejező állomása az új focipálya volt, ahol egy rendőri előadást követően játékos feladatokban vehettek részt a kis nebulók. Közlekedési totót töltöttek ki, kipróbáltak különböző interaktív közlekedési játékokat. Ezt követően fejlesztő feladatok, játékok segítségével ügyesítették mozgásukat. A sor- és váltóverseny humoros feladatiban pedig lelkesen szurkoltak egymásnak. A gyermekek jókedvét, vidám hangulatát a nagyszerű helyszín és a gyönyörű idő csak fokozni tudta.
Felsőseink Lőrincz Gábor iskolarendőr kerékpározással, a kerékpáros közlekedéssel kapcsolatos előadását hallgathatták meg. Ezt követően négy csapattá váltak szét az osztályok. Az 5. és 6. évfolyamos osztályok Balatonfűzfő felé, a nagyobbak (7. és 8. évfolyam) Csopak felé vették a célt, pattantak biciklinyeregbe. A csodaszép időben többen túrázni indultak a Vödörvölgybe, míg páran az iskolaudvaron a Rendőrség által kihelyezett ügyességi kerékpárpályán tesztelhették kerékpáros tudásukat.
A nap elérte célját, hisz iskolánk minden diákja a ragyogó nyárvégi időben a friss levegőn, aktívan, mozgással töltötték el a délelőttöt.