06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Adománygyűjtések a Györgyi Dénes Általános Iskolában

MERT ADNI JÓ!
A Györgyi Dénes Általános Iskola november hónapban a Balatonfüredi Ebmenhely számára gyűjtött adományokat, számítva a kis állatbarátok lelkes támogatására.
Az iskolában kialakított gyűjtőpontra zsákszámra érkeztek a meleg takarók és plédek, amelyre a téli hidegben nagy szüksége van az árván maradt kiskutyáknak és idősebb társaiknak. Nagy örömmel fogadtuk a sok – sok konzervet, tápot, és minden olyan holmit (nyakörv, hám, cica – és kutyajátékok), melyek a négylábúak mindennapi életéhez és gondozásához elengedhetetlenek.
LEGYEN AZ ADOMÁNY HAGYOMÁNY!
Iskolánk idén decemberben is csatlakozott a Gondos Panni Szociális Központ által szervezett adománygyűjtéshez, melynek keretében csomagolt karácsonyi termékeket és tartós élelmiszereket fogadtunk nagy örömmel a segítő szándékú szülőktől és tanulóinktól. Az adományokból itt sem volt hiány, hiszen sok – sok „boldogságcsomag” érkezett iskolánkba.
A gondosan összeállított csomagokkal nehéz sorsú családok és rászoruló idős emberek karácsonyát sikerült szebbé és boldogabbá tennünk.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves Szülőnek és diákunknak, akik bármilyen formában támogatták az iskolai adománygyűjtéseket!
Mindkét adománygyűjtési akciónak Dobos Ivett tanárnő, a Diákönkormányzat vezetője volt a szervezője.
Hálás köszönet minden segítségért!