06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Diákolimpia Játékos Sportverseny

Az ország 3. legjobb csapata lettünk!
Március 5-én Jászberényben került megrendezésre a Diákolimpia Játékos Sportverseny országos döntője, ahol nyolc iskola 2., 3., és 4. osztályos versenyzői mérték össze ügyességüket, gyorsaságukat, kitartásukat. Iskolánk csapata a körzeti, a megyei verseny megnyerésével, majd az országos elődöntő és az országos pótselejtező sikeres teljesítése után kvalifikálta magát az ország legjobb nyolc csapata közé. A szombati versenyre már a szülők is elkísérhették a csapatot, akik fergeteges hangulatot teremtettek a jászberényi sportcsarnokba.
Nagyon izgalmas, kiélezett versenyben iskolánk csapata ORSZÁGOS 3. HELYEZÉST ért el, így a gyerekek nyakába a bronzérmet akasztották a verseny szervezői.
A csapat tagjai voltak: Barcza Botond, Bécsy Dorottya, Demetrovics Pál, Dobcsányi Dániel, Erdei Péter, Győrffy Botond, Heidinger Levente, Holéczy Júlia, Horváth Tekla Zsófia, Huszka Boróka, Jaksa Aliz, Jeszenszky Balázs, Lőrincz Jáde, Nagy Réka Ágota, Pék Bendegúz, Pirik Zsigmond, Rasovszky Csepke, Varga Léda.
A gyerekeket Dobos Ivett és Ácsné Szalai Eszter testnevelők készítették fel. Köszönjük a versenyeken való segítséget Győrffy-Kucserka Tímea tanárnőnek is.
Gratulálunk! Nagyon büszkék vagyunk Rátok!