06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

Iskolánkban évek óta az egyik legnépszerűbb tanulmányi verseny a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny. A verseny célja, hogy segítse a diákokat abban, hogy közösen, összedolgozva oldjanak meg problémákat, átéljék az együtt gondolkodás örömét, és a logikus gondolkodás mellett készségeiket közvetlenül is bemutathassák diáktársaik előtt, eközben pedig összemérhessék tudásukat.
Alsó tagozatból két csapat került be ebben a tanévben a megyei 10 csapat közé.
Megyei 10. helyezést ért el a 3.b osztályos Nagy Márton Bendegúz, Kovács Ábel, Kovács Bence, Lakatos Márton. Felkészítő tanítójuk Mester Ferencné volt.
Megyei 2. helyezést a 3.a osztályból Ernhoffer András, Kocsis Lara, Kreutz Rozi és Soltész Róza érte el. Ők képviselték iskolánkat az országos versenyen is. Felkészítő tanáruk Hofstetterné Vollain Márta volt.
A felsősök közül két csapat jutott be az év folyamán legjobban teljesítő 10 csapat közé a megyei fordulóban. 9. helyezést ért el a Pató Ágoston, Geréd Zalán, Nagy Dávid, Tamás Endre összeállítású 8. osztályos csapat. A legjobb eredményt a Gulyás Dorka, Kovács Flóra, Kővári Kincső és Bagó Petra összeállítású csapat ért el, ők 5. helyezettek lettek a megyei versenyen. Felkészítő tanáruk Völgyi Zsuzsa volt.
Gratulálunk csapatainknak, és további eredményes versenyzést, sok sikert kívánunk!