06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

NEAG-KP-2021/5-000441

NEAG-KP-2021

Györgyi Dénes Iskoláért Alapítvány

A 2021/2022-es tanévben is támogatta alapítványunk a tehetséges gyermekek tanulmányi versenyre való eljutását, autóbusszal történő szállításukkal és nevezési díjuk átvállalásával. Ebben a tanévben is számos versenyen sikeresen szerepeltek tanulóink.

A pályázat keretében többek között fedezettük a Zrínyi Ilona matematika verseny nevezési díját 66 fő részére. A verseny végeredményét április 8-án a Kossuth Lajos Általános Iskolában ünnepélyes keretek között hirdették ki, illetve adták át a szervezők a megérdemelt díjakat a kiemelkedően teljesítő diákoknak és a felkészítő pedagógusoknak.

Iskolánk tanulói az idei tanévben is nagyszerűen szerepeltek a verseny megyei fordulójában. Egyéniben és csapatban is figyelemreméltó eredményeket értek el diákjaink. Az általános iskolák közötti rangsorban -az elmúlt évekhez hasonlóan- iskolánk az előkelő 2. helyen végzett.

A Megyei Matematikaversenyt azzal a céllal indították, hogy az iskolák tanulóinak lehetőséget biztosítsanak, hogy összemérhessék matematikai tudásukat a velük egy megyében tanuló diákokkal. 2022. április 20-án hirdették ki a megyei eredményeket a Kossuth Lajos Általános Iskola. Tanulóink ezen a versenyen is sikeresen szerepeltek, egy első, egy hatodik és egy hetedik díjat nyertek el a megyei fordulóban. A versenyen résztvevő 6 fő nevezési díját szintén a pályázat keretében biztosítottuk.

A verseny eredmények, valamint a díjátadóin készült képek iskolánk facebook oldalán és honlapunkon megtekinthetőek.