06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Sporthírek

Úszás Diákolimpia
Úszás Diákolimpia megyei döntő, Pápa, 2017. február 9.
A pápai uszodában rendezték meg a Veszprém megyei úszó diákolimpia döntőjét, ahol a körzeti versenyek 1-2. helyezettjei vehettek részt. Iskolánk tanulói nagyszerűen szerepeltek, mindegyik versenyzőnk nagy akarattal, igyekezettel teljesítette a saját versenyszámát.
Tovább »»»
Játékos sportverseny
A diákolimpiai játékos sor – és váltóverseny körzeti fordulóján, iskolánk alsó tagozatos tanulói nagy fölénnyel -az előző évekhez hasonlóan- első helyezést értek el, így továbbjutottak a megyei versenyre, amit a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület iskolánk tornacsarnokában rendezett meg január 25-én.
Tovább »»»
Futsal diákolimpiai
A Balatonalmádi Diáksport Bizottság a futsal (teremlabdarúgás) diákolimpia körzeti döntőjét január elején az alsóörsi sportcsarnokban rendezte meg. A Györgyi iskola csapata az elődöntőben a házigazda alsóörsi csapatot, a döntőben a balatonkenesei iskola csapatát győzte le, ezzel körzeti diákolimpiai bajnok lett, így továbbjutott a balatonfüredi megyei döntőbe.
Tovább »»»
Diákolimpiai sporteredmények
Októberben folytatódtak a körzeti diákolimpiai sportversenyek, amiken a „györgyis” diákok szép eredményeket értek el.
Csillogó érmekkel zárták iskolánk tanulói a körzeti diákolimpia mezei futóversenyét, amin a térség hat általános iskola diákjai, négy korcsoportban álltak rajthoz. A versenyen a lányok és a fiúk külön futamokban mérték össze kitartásukat, alapálló-képességüket. A versenyen külön értékelték az 5 fős csapatokat és az egyéni verseny...
Tovább »»»
<< < ... 24 25 26 27 28 > >>