06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Sporthírek

Iskolai "Bozsik"-program
A labdarúgás intézményi Bozsik-programban a Györgyi Dénes Általános Iskola három korcsoportban vesz részt a küzdelmekben, ahol főként veszprémi iskolák csapataival mérhetik össze tudásukat a gyerekek. A téli fordulók alapján az I. korcsoportban a 3., a II. korcsoportban az 1. helyen végzett a „györgyis” csapat. A III. korcsoportos fiúk a csoportjukból pontveszteség nélkül jutottak be a márciusi döntőbe.
Eredmények: I. korcsoport: Györgyi Isk.-Simonyi Isk. (Vp.) 3:0, Györgyi Isk.-Botev Isk. (Vp.) 5:2, Györgyi Isk.- Kossuth Isk. (Vp.) 4:2 Györgyi Isk.-Báthory (Vp.) 2:3,
II. korcsopor: Györgyi Isk.-Szilágyi Isk. (Vp.) 8:1, Györgyi Isk.- Alsóörs 18:0, Györgyi Isk.- Báthory (Vp.) 2:2.

Tovább »»»
Úszás diákolimpia eredmények
Úszás diákolimpia eredmények
Februárban rendezték meg a fűzfői Balaton Uszodában a körzeti úszás diákolimpiai versenyt, ahol a Györgyi iskola versenyzői szép eredményeket értek el.
1. korcsoport (2007-08-ban születettek):
Farkas Luca 50 m gyors 2. helyezés
50 m hát 2. helyezés
Bécsy Bendegúz 50 m mell 1. helyezés
Kiss Luca 50 m mell 3. helyezés
Tovább »»»
Diáksportos elismerések
December 14-én a veszprémi Simonyi Zsigmond Általános Iskolában tartották meg a hagyományos diáksportos évzáró ünnepséget. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Diáksport Szövetség és a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület szervezésében megtartott eseményen az elmúlt tanévben országos szintű eredményt elérő diáksportolókat és a diáksport területén sikeresen dolgozó testnevelőket, edzőket, sportvezetőket jutalmazták.

Balatonalmádiból Bokros Csenge, a Györgyi Dénes Általános Iskola 6. osztályos tanulója vehetett át jutalmat. Cseng
Tovább »»»
Megyei diákolimpiai győzelem a Játékos sor- és váltóversenyen
A diákolimpiai játékos sor – és váltóverseny körzeti fordulóján, iskolánk alsó tagozatos tanulói nagy fölénnyel -az előző évekhez hasonlóan- első helyezést értek el, így továbbjutottak a megyei versenyre, amit a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület iskolánk tornacsarnokában rendezett meg. A megyei döntőn -népes szülői buzdítás közepette- öt iskola csapata mérte össze tudását az ügyességet, gyorsaságot, kitartást és figyelmet igénylő versenyszámokban. A megyei döntő óriási izgalmak közepette a házigazda Györgyi Dénes Általános Iskola csapatának győzelmével zárult, megelőzve a csopaki és a herendi iskolák együtteseit. Ez azt jelenti, hogy iskolánk csapata ismét kijutott az országos versenyre, amit január végén Szombathelyen rendeznek meg.
Tovább »»»
<< < ... 4 5 6 7 8 > >>