06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Úszás diákolimpia eredmények
Úszás diákolimpia eredmények
Februárban rendezték meg a fűzfői Balaton Uszodában a körzeti úszás diákolimpiai versenyt, ahol a Györgyi iskola versenyzői szép eredményeket értek el.
1. korcsoport (2007-08-ban születettek):
Farkas Luca 50 m gyors 2. helyezés
50 m hát 2. helyezés
Bécsy Bendegúz 50 m mell 1. helyezés
Kiss Luca 50 m mell 3. helyezés
Tovább »»»
Savaria Szimfonikus Zenekar Hangversenye a Györgyi Dénes Általános Iskolában.
Az iskola tanulói és pedagógusai "Szórakoztató vagy komoly" címmel nézhették, hallgathatták meg a szombathelyi zenekar koncertjét, ahol Mozart, Haydn, Rossini, Bartók és J. Strauss művei csendültek fel a közel 40 fős zenekar előadásában. A remek zeneművek között rövid, érdekes zenetörténeti előadásokat is hallgathattunk.
Tovább »»»
Farsang
Negyedikes szemmel az alsós farsangról
Minden évben nagyon vártuk a farsangot, ez idén sem volt másként. A bált 2016. február 6-án tartottuk az iskolánk tornatermében.
A mulatságot a zeneiskolások dala és az elsősök verse indította. Majd ezt követően elkezdődött a zene, a kezek magasba emelkedtek, a tanító nénik felvonultak a parkettre. Nagyon élveztük vidám, táncos produkciójukat. Jót mulattunk előadásukon.
Tovább »»»
Arany János Anyanyelvi Verseny

Idén először csatlakozott iskolánk a felső tagozatosok számára meghirdetett Arany János Anyanyelvi Versenyhez, amely a diákok szókincsét, nyelvi kreativitását, helyesírását tette próbára. Az osztályok legjobbjai vehettek részt a 2016. február 5-én megrendezett iskolai döntőn, ahol a tanulók feleletválasztós feladatsort oldottak meg. Az évfolyamok legjobbjait könyvjutalommal díjaztuk.
Tovább »»»
<< < ... 125 126 127 128 129 ... > >>