06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Jótékonysági bál
Kedves Szülők, Támogatók!
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult a hagyományteremtő céllal megrendezett jótékonysági bál sikeréért. Köszönjük a Szülői Munkaközösség szervező munkáját, a jegyértékesítést, a nagy-értékű tombolatárgyak felajánlását, a teremdíszítésben végzett segítséget, a finom süteményeket. Köszönjük, hogy ilyen sokan itt voltak, reméljük mindenki jól érezte magát.
Ács Attila igazgató
Tovább »»»
Továbbtanulással kapcsolatos információk
A továbbtanulással kapcsolatos hasznos információkkal szeretnénk segíteni tanulóinkat. Ezek a továbbiakban megtalálhatóak lesznek honlapunkon a KÖZÉRDEKŰ/ INFORMÁCIÓK 8.OSZTÁLY RÉSZÉRE részben.
Tovább »»»
Bolyai Matematika Csapatverseny
„Az igazat érteni, a szépet érezni, a jót gyakorolni kell!”
Minden évben, októberben rendezik meg a Bolyai Matematika Csapatversenyt, amelynek mottója: „Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.” A fenti gondolatok Bolyai Jánostól származnak.
Ennek a versenynek egyik különlegessége, hogy 4-tagú csapatokban lehet a feladatokat megoldani, a másik pedig, hogy a tesztes válaszok között több helyes válasz is lehet.
Tovább »»»
Idegen nyelvi vetélkedő
A Györgyi Dénes Általános Iskolában idegen nyelvi vetélkedőt tartottunk angolt és németet tanuló diákjainknak október 27-én, melynek témája a Halloween és a Márton nap volt. A tanulók különféle feladatokban ismerkedtek az angolszász és német kultúra jeles ünnepeivel.
Tovább »»»
<< < ... 32 33 34 35 36 ... > >>