06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Savaria Szimfonikus Zenekar Hangversenye a Györgyi Dénes Általános Iskolában.
Az iskola tanulói és pedagógusai "Szórakoztató vagy komoly" címmel nézhették, hallgathatták meg a szombathelyi zenekar koncertjét, ahol Mozart, Haydn, Rossini, Bartók és J. Strauss művei csendültek fel a közel 40 fős zenekar előadásában. A remek zeneművek között rövid, érdekes zenetörténeti előadásokat is hallgathattunk.
Tovább »»»
Farsang
Negyedikes szemmel az alsós farsangról
Minden évben nagyon vártuk a farsangot, ez idén sem volt másként. A bált 2016. február 6-án tartottuk az iskolánk tornatermében.
A mulatságot a zeneiskolások dala és az elsősök verse indította. Majd ezt követően elkezdődött a zene, a kezek magasba emelkedtek, a tanító nénik felvonultak a parkettre. Nagyon élveztük vidám, táncos produkciójukat. Jót mulattunk előadásukon.
Tovább »»»
Arany János Anyanyelvi Verseny

Idén először csatlakozott iskolánk a felső tagozatosok számára meghirdetett Arany János Anyanyelvi Versenyhez, amely a diákok szókincsét, nyelvi kreativitását, helyesírását tette próbára. Az osztályok legjobbjai vehettek részt a 2016. február 5-én megrendezett iskolai döntőn, ahol a tanulók feleletválasztós feladatsort oldottak meg. Az évfolyamok legjobbjait könyvjutalommal díjaztuk.
Tovább »»»
Diáksportos elismerések
December 14-én a veszprémi Simonyi Zsigmond Általános Iskolában tartották meg a hagyományos diáksportos évzáró ünnepséget. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Diáksport Szövetség és a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület szervezésében megtartott eseményen az elmúlt tanévben országos szintű eredményt elérő diáksportolókat és a diáksport területén sikeresen dolgozó testnevelőket, edzőket, sportvezetőket jutalmazták.

Balatonalmádiból Bokros Csenge, a Györgyi Dénes Általános Iskola 6. osztályos tanulója vehetett át jutalmat. Cseng
Tovább »»»
<< < ... 68 69 70 71 72 ... > >>