06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Iskolai "Bozsik"-program
A labdarúgás intézményi Bozsik-programban a Györgyi Dénes Általános Iskola három korcsoportban vesz részt a küzdelmekben, ahol főként veszprémi iskolák csapataival mérhetik össze tudásukat a gyerekek. A téli fordulók alapján az I. korcsoportban a 3., a II. korcsoportban az 1. helyen végzett a „györgyis” csapat. A III. korcsoportos fiúk a csoportjukból pontveszteség nélkül jutottak be a márciusi döntőbe.
Eredmények: I. korcsoport: Györgyi Isk.-Simonyi Isk. (Vp.) 3:0, Györgyi Isk.-Botev Isk. (Vp.) 5:2, Györgyi Isk.- Kossuth Isk. (Vp.) 4:2 Györgyi Isk.-Báthory (Vp.) 2:3,
II. korcsopor: Györgyi Isk.-Szilágyi Isk. (Vp.) 8:1, Györgyi Isk.- Alsóörs 18:0, Györgyi Isk.- Báthory (Vp.) 2:2.

Tovább »»»
Úszás diákolimpia eredmények
Úszás diákolimpia eredmények
Februárban rendezték meg a fűzfői Balaton Uszodában a körzeti úszás diákolimpiai versenyt, ahol a Györgyi iskola versenyzői szép eredményeket értek el.
1. korcsoport (2007-08-ban születettek):
Farkas Luca 50 m gyors 2. helyezés
50 m hát 2. helyezés
Bécsy Bendegúz 50 m mell 1. helyezés
Kiss Luca 50 m mell 3. helyezés
Tovább »»»
Savaria Szimfonikus Zenekar Hangversenye a Györgyi Dénes Általános Iskolában.
Az iskola tanulói és pedagógusai "Szórakoztató vagy komoly" címmel nézhették, hallgathatták meg a szombathelyi zenekar koncertjét, ahol Mozart, Haydn, Rossini, Bartók és J. Strauss művei csendültek fel a közel 40 fős zenekar előadásában. A remek zeneművek között rövid, érdekes zenetörténeti előadásokat is hallgathattunk.
Tovább »»»
Farsang
Negyedikes szemmel az alsós farsangról
Minden évben nagyon vártuk a farsangot, ez idén sem volt másként. A bált 2016. február 6-án tartottuk az iskolánk tornatermében.
A mulatságot a zeneiskolások dala és az elsősök verse indította. Majd ezt követően elkezdődött a zene, a kezek magasba emelkedtek, a tanító nénik felvonultak a parkettre. Nagyon élveztük vidám, táncos produkciójukat. Jót mulattunk előadásukon.
Tovább »»»
<< < ... 79 80 81 82 83 ... > >>