06 30 811 9218
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 30.

Hírek

Jó tanuló- jó sportoló díj
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Humán Bizottsága minden év decemberében megjutalmazza azokat a tanulókat, akik példamutató iskolai teljesítményük mellett sportban is kiemelkedő eredményeket éretek el. 2015-ben iskolánkból Pongrácz Flórián 8.b osztályos tanuló részesült elismerésben.

Kiemelkedő tanulmányi eredményével, figyelemre méltó sportmunkájával osztálya vezető személyiségévé, iskolája példa értékű tanulójává vált.

Az évek során tanúbizonyságot tett küzdeni tudásról, kitartásról, munka iránti alázatról, melyet szép sporteredményei is fémjeleznek - iskolai és egyesületi szinten egyaránt.
Flórián az alsó és felső tagozat évfolyamait végig kitűnő, illetve jeles tanulmányi eredménnyel zárta, de emellett időt és energiát nem kímélve hódolt szeretett sportágainak is.
Tovább »»»
Adventi játszóház
A Györgyi Dénes Általános Iskolában idén is megszerveztük tanulóinknak az adventi játszóházat. Reggel a kicsik és nagyok együtt hallgatták Papp Veronika adventről, karácsonyról, szeretetről szóló gondolatait. Ezt közös daltanulás követte, Vera néni és Ági néni gitárral kísérte az éneklést.
Horgony Ezután az alsó tagozatos gyerekek a hét „munkaállomás” valamelyikére mentek, ahol a tanító nénik bemutatták a készíthető munkadarabokat, ezek közül a gyerekek maguk választhatták ki, melyeket szeretnék elkészíteni. Mindenki örömmel, kitartóan dolgozott. A nap végére szép ajándékokkal lettek gazdagabbak, boldogan vitték haza.
Tovább »»»
Suliváró
Szeretettel várjuk az iskolába készülő óvodásokat (szüleikkel együtt) játékos foglalkozásainkra:

1. január 15. 16 óra Játsszunk együtt
2. február 19. 16 óra Farsangi készülődés
3. március 18. 16 óra Tavaszköszöntő

Ács Attila
igazgató
Tovább »»»
Bolyai matematika és magyar nyelv versenyeredmények
A Bolyai Matematika Csapatverseny 2015-ben tizenkettedik alkalommal került megrendezésre. A rendkívül népszerű és nívós szaktárgyi versenyre az idei esztendőben több mint 41.000 diák nevezett. Veszprém megyében 223 csapat mérte össze tudását. A négyfős csapatok Veszprémben (két helyszínen), Ajkán, Tapolcán és Pápán oldották meg a feladatsorokat. A kategóriák legjobbjait hívták meg a megyei eredményhirdetésre. Ez a gyakorlatban az 1-6. helyezést elért csapatokat jelentette.
Tovább »»»
<< < ... 43 44 45 46 47 > >>